• Descripció:
Avui la classe de Seminari amb la professora Lluïsa Cirera ha començat amb l'exposició oral de 5 dels meu companys sobre un objecte personal de cadascú. La primera companya que ha començat amb aquest exercici ha estat la Laura que ens ha portat una anell que és una copia de l'anell de compromís de la seva mare; la segona, la Maria ens ha portat una arracada de la Minie; la tercera, la Paula ens ha portat un collar que el penjoll són dos menorquines que li van regalar els seus avis; el quart, l'Albert ens ha portat la pel·lícula Hotel Rwanda i ens ha explicat que a ell el cine li agrada molt, a més a més, anteriorment s'ha dedicat a estudiar alguna cosa relacionat amb el cinema; i el cinquè, el Christian ens ha portat una petita copa que li van regalar els nens quan feia monitor de natació.
També hem obert un petit debat sobre la pobresa, a causa de la Pel·lícula que ha portat l'Albert.
Després de finalitzar amb les exposicions dels objectes, la Lluïsa Cirera ens ha repartit el full del calendari de les entrevistes amb l'hora exacte de cada company. A continuació, ens ha preguntat com portem el llibre de "Va de mestres", si ens agrada i si tenim algun dubte sobre la feina que hem de realitzar. Tot seguit, ens ha continuïtat preguntant, però en aquest cas si teníem algun dubte sobre la Guía de l'estudiant.
I per finalitzar la sessió, la professora ens ha donat l'article que tracte sobre "L'escola a l'hospital".


  • Reflexió:
Crec que l'exposició que han fet els meus companys els ha anat molt bé per començar ha agafar contacte amb les exposicions orals i sobretot saber controlar el temps que imposa la professora, en aquest cas 3 o 4 minuts.
També m'ha semblat impressionant l'article d'avui, perquè en la meva opinió no sé si seria capaç de ser una mestra en un hospital, un dia tindre uns nens i al dia següent hi tornés i potser te'n falta algun perquè ja no hi és entre nosaltres. És molt trist, sobretot quan són tant petits, el cor se t'encongeix el doble. Crec que aquests mestres tenen molt de mèrit.



  • Aprofundiment
Ordinadors a les aules, una bona o una mala iniciativa?

0 comentarios:

Publicar un comentario