• Descripció:
El primer dia de classe, la professora Lluïsa Cirera, ens va donar el pla docent del mòdul Processos i contextos educatius II, que avarca les assignatures "Gestió de la informació i TIC" i també "Comunicació oral, escrita i digital". Ens va explicar els objectius d'aquesta assignatura, els continguts, l'avaluació i la bibliografia. Tot seguit, ens va donar un calendari amb una part de la feina que hauríem de realitzar aquest semestre que va ser la següent: el dia 2 d'octubre una prova de competència lingüística per veure el nostre nivell de català; el 30 d'octubre hem de llegir un llibre que es titula "Com parlar bé en públic i aquest mateix dia haurem d'entregar un treball i consisteix en fer un resum del llibre; el 6 de novembre recitació de poemes; el 13, 27 d'octubre i el 4, 11 de desembre es realitzaran debats; 23, 30 d'octubre i el 14, 21 de desembre es realitzaran les exposicions de final del setembre avaluat per la professora Lluïsa Cirera i el professor Xavier Àvila, el tema central d'aquesta exposició és el territori i la presentació del treball s'haurà de realitzar amb totes les tècniques que aprenguem en aquesta assignatura i amb la de Gestió de la informació i TIC; i per últim anar actualitzant constantment el blog que crearem amb el professor Xavier Àvila. Després de tindre-ho tot molt clar, vam continuar amb una descripció titulada "Qui sóc jo?", arran d'aquesta descripció alguns alumnes van haver de llegir-la en veu alta i al final de la classe li vam entregar tots la petita descripció. A més a més, com a deures hem de realitzar una altre redacció, però en aquest cas sobre "Qui ets tu?", és a dir, consisteix en descriure a un company nostre, però no una descripció física i psicològica, si no una descripció d'alguna cosa en particular d'aquella persona, aquest treball s'ha de lliurar el dia 2 de novembre.

  • Reflexió:
La veritat que el primer dia de classe va ser un cúmul d'informació sobre tots els treballs que haurem de realitzar durant tot el curs. La meva impressió fins ara tant d'aquesta assignatura com de la facultat és positiva, espero integrar-me sense cap tipus de problema.
Molta gent m'ha anat dient que Blanquerna és molt exigent en quant al tema de treballs , és a dir, que posen molta quantitat. Ara el meu dubte és amb el pla de Boloniy en posaran el doble? o es mantindran. Sigui com sigui hauré de passar-me moltes hores a casa estudiant, però és el que jo he escollit.


0 comentarios:

Publicar un comentario