• Descripció:
Avui a la classe de petit grup de Comunicació oral, escrita i digital amb la professora Lluïsa Cirera, hem realitzat diverses activitats. Primer la professora ha començat donant-nos unes fotocopia sobre la caracterització dels registres socials i un resum sobre tipologies textuals; després ha continuat amb més detalls sobre el treball que hem d'entregar el dia 2 de novembre que tracta sobre "Qui ets tu?". Aquell treball consta de realitzar una descripció creativa d'un dels nostres companys de classe. El dia 2 s'haurà de portar el guió de com hem fet aquesta descripció amb les fotografies més destacables per a nosaltres i farem una petita exposició davant de tota la classe durant dos minuts, a més a més, s'haurà de penjar la descripció al blog amb una sola fotografia.

Tot seguit, hem començat a realitzar les dues activitats amb grups de 5, que una d'aquestes activitats ens ajudarà posteriorment a realitzar la descripció creativa del nostre company/a de classe. La primera activitat consistia en buscar cançons que descrivissin a persones, que minuts més tard s'ha fet una posada en comú entre tots els grups. La segona, ha consistit en què mitjançant uns textos que ens ha donat la professora havíem de fer un resum i extreure les descripcions que trobàvem en el text i exposar-les en veu alta davant de tots els companys; aquests textos eren: "Un home de paraula", "El país del vi", "A peu per Aragó", "Relacions particulars"; "Els pobles, les ciutats, els homes".

Mitjançant aquests textos hem pogut observar estratègies per utilitzar en el nostre treball de descripció, com per exemple: utilitzar cançons que ens recordin a aquella persona, les metàfores, el diàleg (qüestions que li hem pogut preguntar per saber més d'aquella persona, etc.), descripció física, descripció psicològica, ús d'adjectius, entre d'altres coses.

També, a mitja classe, la nostre companya Sara García ens ha llegit un poema.

  • Reflexió:
Segons el meu parer, crec que tots aquests textos ens serviran de gran ajuda per redactar el nostre treball de "Qui ets tu?". Com per exemple: utilitzar una cançó a la que ens recordi aquella persona, una descripció física detallada, etc.



0 comentarios:

Publicar un comentario