Avui a la classe de Gestió de la informació i TIC hem realitzat una sessió molt dinàmica i molt interessant. Primer de tot ens hem agrupat en grups de 3-4 persones. Després el professor Xavier Àvila ens ha explicat que avui faríem un treball sobre "Recursos i serveis a la xarxa".
En el meu grup hi havia en Macià Bagur, Mònica Gutiérrez, Mònica De Haro i jo, i ens ha tocat el tema de Google Earth.
Teníem una hora per saber com funcionava, quines eres les seves característiques, funcions... i després hem exposat davant del Petit Grup durant 5 minuts com a màxim.

En el meu cas he exposat el següent: "Una de les funcions que desconeixíem és que a partir del Google Earth es poden crear vídeos: És a dir, es pot utilitzar la funció pel·lícules de Google Earth per gravar imatges en 3D i guardar-ho com un arxiu de pel·lícula. Un cop finalitzat aquesta feina et permet publicar-ho a la web, utilitzar-ho com a presentació o enviar-ho per correu electrònic. Per poder crear aquest vídeo s'ha d'utilitzar uns formats concrets que són els següents: 1)Windows Media Video (WMV) que només és exclusiu per Windows i Linux, està comprimit per a la presentació; 2) Audio Video Interleave(AVI) també és exclusiu per Wibdows i Linux, però aquest format és AVI i per aquest motiu no està comprimit; 3) Seqüència d'imatges (JPG) que permet capturar pel·lícules com imatges amb longitud variable o fixa;4) Quicktime, exclusiu per MAC que permet capturar .mov de Apple Quicktime."

Per poder veure el que han exposat els meus companys, ho podeu veure a través del Blink/Processos i contextos educatius II/Fòrums/Recursos i serveis a la xarxa(grup A). O per accedir a l'enllaç directe cliqueu AQUÍ.

0 comentarios:

Publicar un comentario