El primer dia de classe de l¡assignatura Gestió de la informació i TIC amb el professor Xavier Àvila, va ser molt bàsic, encara que essencial. Ens va començar a explicar com s'utilitzava el BLINK i com podíem pujar arxius des de qualsevol ordinador de la Blanquerna al BLINK, i des de casa nostre passar al nostre ordinador els arxius que haguéssim pujat en el BLINK. A continuació, vam crear-nos un Blog a través de la pàgina www.blogger.com, ja que, aquest bloc s'ha d'anar actualitzant constantment, com per exemple el primer treball al blog va ser el de "Els serveis de les noves tecnologies".

Un altre dia el professor Xavier Àvila, ens va explicar que volia dir el concepte de digitalització. Després a partir d'aquest concepte vam fer un treball que consistia en la reducció d'una fotografia nostre. A més a més, com exercicis per realitzar a casa vam tindre que retocar la fotografia original però aquest cop afegint-hi filtres artístics, mitjançant el programa GIMP. També vam tindre que gravar un diàleg i retocar la nostre pròpia veu, mitjançant el programa AUDICITY.

L'últim dia de classe el professor Xavier Àvila ens va iniciar la classe amb uns quants concepte, com per exemple: multimèdia, gestió de la informació, etc. Tot seguit, ens va ensenyar a utilitzar notebook (www.google.com/notebook) i també el Google Docs (http://docs.google.com.

I per el moment és tot. Crec que amb els pocs dies que portem d'Universitat, ja m'ha ensenyat moltes coses que ni coneixia.

0 comentarios:

Publicar un comentario