El dimarts dia 20 d'octubre el professor Xavier Àvila va realitzar una explicació sobre "Video y educación", el capítol 1.
Després ens va posar un vídeo sobre "Recursos expressius del vídeo": (lenguaje audiovisual en el youtube). Aquest vídeo explicava el tipus de plans que hi ha : el general (lluny, per explicar accions, però també en altres casos. Per exemple: un senyor assegut sense acció, això voldria expressar una metàfora de soledat); primer pla (accentuen les expressions de la cara); entre d'altres. Aquest vídeo també va explicar els diferents punts de vista que pot haver-hi en un vídeo, que són els següents: angle normal; contrapicat (per sota del personatge); Picat (per sobre del personatge); Aberrate (s'inclina a un costat); subjectiu (coincideix amb la mirada del personatge). Els punts de vista Picat i Aberrante accentuen les emocions expressives. Si per exemple gravem als nens i nosaltres estem drets i ells estan a sota llavors els trec importància a ells, però si m0ajupo i ho faig a l'alçada dels nens llavors no els hi trec protagonisme.
Si volem canviar les seqüències de vídeo, canviar el só i entre d'altres coses podem utilitzar els programes Moviemaker (accepta AVI no MOV, s'hauria de convertir) i el Pinacle (Vídeo espint , gratis).
A partir d'aquesta classe elaborarem un vídeo i el retocarem.




Aquí us deixo els vídeos esmentat abans:











0 comentarios:

Publicar un comentario