Projecte de treball telemàtic

  • Descripció del projecte telemàtic:

Des del mes d'octubre fins a desembre els projectes de treball es basaran en les migracions i el desenvolupament dels pobles des d'una perspectiva humana per tal de fer una societat respectuosa amb les diferents nacionalitats.

Per dur a terme aquest projecte telemàtic hi ha una prèvia inscripció (l'actual del 13 d’octubre al 18 de desembre de 2009) i també facilita al professorat un mòdul de formació pel posterior desenvolupament del projecte (del 18 de gener al 04 de febrer de 2010).

L'alumnat interaccionarà i treballarà conjuntament a través d’Internet cada cicle tindrà una proposta específica, unes orientacions pel professorat i també se'ls facilitarà l'ús d'eines perquè els sigui més fàcil comunicar-se.

  • Valoració:

Creiem que aquest projecte telemàtic té uns bons continguts I una bona organització, Pel que fa a temàtica, ja que va renovant els projectes de treball cada trimestre i en el mateix projecte telemàtic trobem les Webquests organitzat per edats. Això crea una facilitat per quan els nens vulguin observar la pàgina web. A més a més també es dona una facilitat d’eines tan per alumnes com a professors.

0 comentarios:

Publicar un comentario