• Descripció:
Avui a la classe de Comunicació oral, escrita i digital hem realitzat una sessió diferent. Per avui teníem una activitat que es diu "Qui ets tu?".El primer que hem fet quan ha arribat la professora Lluïsa Cirera ha estat enganxar les fotografies que havíem portat sobre la persona de la nostre descripció. Després mitjançant un sorteig, hem començat a fer les exposicions orals del procés que havíem seguit per realitzar aquella descripció del nostre company. Tot això només ho hem realitzat els del Grup A, perquè era sessió de Petit Grup. En canvi, els del Grup B realitzaran aquesta activitat els dilluns següent. Aquesta exposició només podia tenir una durada de 2 minuts. La meva descripció la he fet sobre la Mònica de Haro.

  • Reflexió:
La veritat que aquesta activitat ha estat molt bé. Al principi quan la professora ens ho va proposar vaig veure-li moltes dificultats pel tema de l'originalitat (tipus anunci) i perquè no coneixia gaire la persona a qui descrivia. Però, avui a l'hora de les exposicions ha sigut molt divertit i interessant.
Crec que això ens ha servit una mica per conèixer a la resta de la nostre classe. Per saber de quina manera és veritablement aquella persona a la qual la veiem de dilluns a divendres a la Universitat.


  • Aprofundiment:
Per si voleu veure la descripció que la Mònica Gutiérrez ha realitzat sobre mi aquí la teniu.

0 comentarios:

Publicar un comentario