La setmana passada vam realitzar un exercici a classe el qual consistia en reduir una imatge.
Ara m'he dedicat a reduir la imatge, però
afegint-t’hi uns filtres. Els passos que he seguit per aconseguir el resultat d'aquesta foto han sigut els següents: Primer de tot he anat a "recortar" on he canviat el tamany 305 d'amplada i 500 d'allargada i tot seguit he marcat la opció de "fijo: proporción aspecto", a partir d'aquí he retallat la fotografia a la medida adequada.
A continuació he anat a "imatge" i a "escalar" on he tornat a posar 305 d'amplada i 500 d'allargada, i després he anat a "ver" i ho he ampliat al 100%.
Com podeu observar aquesta imatge ha estat modificada: el primer retoc que he realitzar ha estat el de "Supernova" ("filtros"/"Luces y sombras"/ "Supernova"); el segon ha sigut el de "viñeta" ("filtros"/"artísticos"/"viñeta"); i per últim ha estat el de "viento" ("filtros"/"distorsiones"/"viento").

Tot seguit, he guardat la imatge en format Jpeg, ja que així m'ocuparà menys espai perquè està comprimit. He anat a "archivo"/"guardar"/"opciones avanzadas" (aquí he desmarcat els punts on posa "Guardar los datos EXIF", i, "Guardar miniatura", ja que, això fa que ens ocupi molt la imatge. Després he canviat la capacitat fins a 13,8 KB.

I aquest ha estat el resultat del procés.

0 comentarios:

Publicar un comentario