Avui en dia els joves tots fem servir les tecnologies. En el meu cas faig servir tot tipus de tecnologies com per exemple: mòbil, càmera de fer fotografies i ordinador portàtil.

Concretament amb el mòbil, mentres estic pel carrer o al metro i veig que tinc per una bona estona m'agrada ficar-me a Internet, el que no m'agrada és la factura que m'arriba desprès a casa.
Normalment, quan estic a casa, treballo a l'ordinador portàtil, sobretot al Messenger podria dir que sóc una mica addicte a aquest meravellós programa. També m'agrada entrar al facebook, encara que hi han coses que encara em falten per descobrir, però últimament tinc molt abandonat el fotolog i el twenty.
A més a més m'agrada molt fer fotografies i a vegades amb el programa ACDSee Pro les retoco si veig algun defecte gran, tampoc m'hi passo hores i hores.

No obstant, quan anava a l'escola era una de les poques nenes que no tenia ordinador a casa. Però a l'escola teníem aula d'informàtica i almenys un cop a la setmana hi anàvem. A primària , de primer a quart jugàvem a jocs interactius del famós edu.cat, i de cinquè a sisè ens van ensenyar a utilitzar el Word 98.
Però quan vaig començar l'institut els meus pares van decidir comprar-me un ordinador i a partir d'aquest moment vaig començar a descobrir el que eren les noves tecnologies. Afegint a més a més que a l'institut teníem classe de tecnologia i a segon de l'ESO vaig tindre una assignatura que era la creació d'una pàgina web. A més a més, cal esmentar que amb el pas del temps vaig deixar de fer consultes als llibres i les vaig fer a partir d’Internet o de l’Encarta online. Internet m’ha servit per moltes coses que m’han demanat els professors al llarg de tot aquest temps. Al meu ordinador no només hi ha el Messenger, sinó que també tinc tot de programes d’Office, diccionaris d’anglès, català i espanyol que tot això m’ha ajudat i m’ajudarà a facilitar-me l’estudi amb fluïdesa i qualitat.

Novament les noves tecnologies operen al nostre favor.

Tot aquest temps d'aprenentatge amb tots els nous aparells m'ha servit de gran experiència i alhora de resoldre qualsevol problema casa meva tothom acudeix a mi. És el que té haver nascut en aquests temps en la que les noves tecnologies ho dominen tot.

Tot i això, no tot es positiu en aquest món. El que alguns fem un bon ús, altres l'utilitzen per a benefici propi o inclús per a la delinqüència, és a dir, les estafes a través de falses pàgines bancàries, pornografia infantil, pedofília, etc. i tot una sèrie de múltiples delictes que la immensa Red pot facilitar a persones que vulguin donar-li un mal ús d'ell.

0 comentarios:

Publicar un comentario